https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/279-thickbox_default-Detergent-concentrat-pardoseli-K.-PAVIMENTI-e1590832013752.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/802-thickbox_default-Detergent-concentrat-pardoseli-K.-PAVIMENTI.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/803-thickbox_default-Detergent-concentrat-pardoseli-K.-PAVIMENTI.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/1055-thickbox_default-Detergent-concentrat-pardoseli-K.-PAVIMENTI.jpg
Stoc: Da
Cod: AC111

KILAV Pavimenti detergent pardoseala - 12 kg

220.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul nostru detergent concentrat, special creat pentru curățarea pardoselilor foarte murdare din diverse medii, cum ar fi garaje, service-uri auto, macelării, fabrici de mezeluri și industrie de orice tip, unde sunt prezente murdării de grăsimi, urme de cauciuc de la stivuitoare sau transpalete, uleiuri și cerneluri.

Acest detergent este ideal și în industria alimentară și în fabricile de lactate, unde se impune o curățare eficientă și igienică a pardoselilor.

Cu o formulă concentrată, acest detergent oferă o putere de curățare superioară, eliminând eficient murdăria și petele dificile. Indiferent de tipul de murdărie întâlnită, acest detergent este conceput pentru a face față provocărilor din mediile industriale și alimentare.

Descoperă acum eficiența și puterea acestui detergent concentrat și bucură-te de pardoseala perfecta.

Cantitate: 12 kg
Denumire: Kilav Pavimenti

Descriere

Descoperă noul nostru detergent concentrat, special creat pentru curățarea pardoselilor foarte murdare din diverse medii, cum ar fi garaje, service-uri auto, macelării, fabrici de mezeluri și industrie de orice tip, unde sunt prezente murdării de grăsimi, urme de cauciuc de la stivuitoare sau transpalete, uleiuri, cerneluri și multe altele.

Acest detergent este ideal și în industria alimentară și în fabricile de lactate, unde este necesară o curățenie în profunzime și o igienizare a pardoselilor.

Cu o formulă concentrată și cu spumare redusă, acest detergent este eficient atât în curățarea mecanică, cât și în cea manuală. Poate fi utilizat cu ușurință în procesul de recuperare mecanică a murdăriei și în uscarea cu aspiratorul de lichide sau mașina de spălat pardoseli.

Nu lasa urme albe si poate fi utilizat atat manual cat si cu masina de spalat pardoseli.

PH: 11,5

Mod de folosire:

  • CU MASINA DE SPALAT PARDOSELI: diluati o parte de produs cu 10-30 parti de apa in functie de mizeria de pe pardoseala, treceti cu masina pe viteza ceruta in functie de rezistenta grasimi ce urmeaza a fi curatata. Daca pardoseala este foarte murdara, distribuiti produsul fara a utiliza aspirarea si uscati dupa 2-3 minute pentru a face ca produsul sa actioneze in profunzime.

  • CU BUTELIA DE SPUMA: diluati o parte de produs cu 15-40 parti de apa si pulverizati uniform pe toata pardoseala, lasati sa actioneze 1-2 minute si aspirati cu aspiratorul de lichide sau clatiti si uscati cu spatola (teu-ul).

  • CU APARATUL PENTRU PRESIUNE DE APA: diluati produsul 1 : 5-10 de apa, aspirati cu dozatorul de apa calda si treceti bine pe toata suprafata cu masina si clatiti la rece.


  •  

Destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 12 kg
Potential de hidrogen (PH): 11,5
Denumire: Kilav

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙