https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/65-thickbox_default-Dezinfectant-superconcentrat-HYGIENE.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/829-thickbox_default-Dezinfectant-superconcentrat-HYGIENE.jpg
Stoc: Da
Cod: AC124

Hygiene-K igienizant forte degresant curatare suprafete - 1L

40.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul nostru igienizant forte și degresant pentru curățarea suprafetelor. Acest detergent este extrem de concentrat și oferă o putere de curățare și igienizare excelentă pentru suprafetele dure rezistente la apă.

Formula sa particulară este caracterizată de o concentrație mare, ceea ce face acest produs extrem de eficace în îndepărtarea murdăriei și a grăsimilor de pe diverse suprafețe. Indiferent de tipul de suprafată pe care dorești să o curăți și să o igienizezi, acest detergent concentrat oferă rezultate excelente.

Beneficiază de eficiența și puterea acestui igienizant forte și degresant pentru a obține o curățare și igienizare de înaltă calitate. Indiferent dacă ai nevoie de curățarea în bucătărie, în spațiile comerciale sau în industrie.

Cantitate: 1L
Denumire: Hygiene-K

Descriere

Igienizant forte și degresant pentru curățarea suprafetelor. Acest detergent extrem de concentrat este special formulat pentru a curăța și igieniza suprafetele dure rezistente la apă.

Formula sa particulară, cu o concentrație mare, face acest produs extrem de eficace în îndeplinirea diferitelor nevoi de curățare și igienizare. De la curățarea profundă la întreținerea zilnică și operațiile de igienizare, acest detergent poate fi utilizat în funcție de concentrația dorită în momentul folosirii.

Un aspect important al acestui produs este că principiul activ igienizant este de origine vegetală, oferind o opțiune mai ecologică și sustenabilă pentru curățarea și igienizarea suprafetelor.

Acest produs este foarte concentrat si din el se poate obtine o mare cantitate de produs direct de folosit fara a avea preocuparea bidoanelor si cantitatilor. Dintr-un litru de produs se obtin 20-40 litri de igienizant direct de folosit, pana la 200 litri de produs igienizant direct de folosit.

Contine sare de Amoniu Quaternala care-l face foarte eficace ca igienizant in lupta cu Gram, Virus, Bacterii, Staphylococcus, Escherihia coli, Salmonela, Legionela si Corona Virus, conform EN 14476.

Hygiene K este disponibil intr-un comod flacon de 1 litru. Dotat cu picurator pentru tratamentul la murdaria persistenta si pentru o dilutie mai precisa. Flaconul a fost studiat pentru a putea schimba rezervorul de scurgere si introdus in instalatia cu dozaj automat.

PH: 12
Mod de folosire:
 

  • Pentru degresare: diluati 1 litru solutie cu 20-40 litri apa, pulverizati si stergeti cu un burete iar apoi clatiti.

  • Pentru intretinere: diluati 1 litru solutie cu 50-100 litri de apa, pulverizati si stergeti cu un burete si clatiti.

  • Pentru igienizare: diluati 1 litru solutie cu 100-200 litri apa, pulverizati, stergeti o laveta umeda.


  •  

Destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutii profesionale concentrate fabricate de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 1L
Potential de hidrogen (PH): 12
Denumire: Hygiene

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙