https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/Kim-1L.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/753-thickbox_default-Desinfectant-actiune-sterilizanta-KIM.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/754-thickbox_default-Desinfectant-actiune-sterilizanta-KIM.jpghttps://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/438-thickbox_default-Desinfectant-actiune-sterilizanta-KIM-e1590837223297.jpg
Stoc: Da
Cod: AC105

Detergent Horeca igienizant profesional | KIM - 1L

38.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul detergent igienizant profesional Horeca, cu o puternică acțiune antimicrobiană, incolor și inodor. Acest detergent este ideal pentru igienizarea în sectorul alimentar, precum și în spitale și hoteluri.

Cu o puternică acțiune sterilizantă și antimicrobiană, acest detergent asigură o curățare eficientă și elimină bacteriile prezente pe suprafețe. De asemenea, formează un strat protector care previne reformarea bacteriilor pentru o lungă durată de timp.

Indiferent dacă ai nevoie de igienizarea în bucătărie, în spațiile comerciale sau în mediul spitalicesc, acest detergent igienizant profesional Horeca este soluția perfectă pentru a asigura un mediu curat și sigur.

Descoperă acum eficiența și puterea acestui detergent igienizant profesional Horeca și bucură-te de suprafețe protejate și igienizate pentru o lungă durata de timp.

Cantitate: 1L
Denumire: Kim

Descriere

Descoperă noul nostru detergent igienizant profesional Horeca, cu o puternică acțiune sterilizantă, special creat pentru mediul alimentar și spitalier. Acest detergent se bazează pe o combinație sinergică de tensioactivi, oferind o acțiune microbică amplă.

KIM nu este doar un igienizant parfumat, ci și un excelent detergent, distrugând toate bacteriile prezente pe suprafețe. Datorită compoziției sale pe bază de sare termală de amoniu, formează un strat protector care previne reformarea bacteriilor pe o perioadă îndelungată.

Unul dintre ingredientele cheie ale acestui detergent este sarea de Amoniu Quaternala, care îl face extrem de eficient în lupta împotriva bacteriilor, virusurilor și chiar a virusului Corona, conform standardului EN 14476. Poți avea încredere că suprafețele tratate cu acest detergent vor fi protejate.

PH: 9,5

MOD DE FOLOSIRE CU PULVERIZATOR:

  • Ca igienizant: diluati produsul in proportie de 1 litru detergent cu 50-300 litri de apa, pulverizati pe toata suprafata uniform

  • Ca detergent: diluati produsul in proportie de 1 litru detergent cu 50-100 litri de apa, pulverizati pe toata suprafata uniform


  •  

MOD DE FOLOSIRE CU JET DE APA CALDA:

  • Diluati o parte din produs cu 30-50 parti de apa, lasati sa aspire solutia in scurt timp.


  •  

Destinata atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 1L
Potential de hidrogen (PH): 9,5
Denumire: Hygiene,Kim

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙