https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/1420-thickbox_default-Detergent-Alimentar-DETOSAN-spumant-nespumantDetosan-2.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/708-thickbox_default-Detergent-Alimentar-DETOSAN-spumant-nespumantDetosan-2.jpg
Stoc: Da
Cod: AC101

Detergent alimentar | DETOSAN - 1L

35.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul nostru detergent universal alimentar igienizant, un produs cu acțiune super rapidă, perfect pentru a fi utilizat pe orice suprafață.

Acest detergent puternic elimină eficient reziduurile organice și anorganice de pe diverse suprafețe, inclusiv gresie, faianță, podele, mașini și echipamente. Indiferent de tipul de grăsime - animală sau vegetală, acest produs este adaptat pentru a le îndepărta cu ușurință.

Beneficiază de puterea sa de curățare și igienizare, care te va impresiona prin acțiunea sa rapidă și eficientă. Indiferent dacă ai nevoie de curățarea bucătăriei, a spațiilor comerciale sau industriale, acest detergent universal alimentar igienizant este soluția perfectă pentru tine.

Descoperă acum eficiența și versatilitatea acestui produs și bucură-te de suprafețe curate

Cantitate: 1L
Denumire: Detosan

Descriere

DETOSAN, degresantul universal alimentar igienizant, cu o acțiune super rapidă și eficientă. Acest produs este recomandat pentru a fi utilizat pe orice suprafață, oferind rezultate excelente.

Cu DETOSAN, poți elimina cu ușurință reziduurile organice și anorganice de pe diverse suprafețe, precum gresie, faianță, podele, mașini și echipamente. Acesta este special adaptat pentru a îndepărta grăsimile animale și vegetale, precum și resturile organice de pe suprafețe, oferind în același timp o acțiune igienizantă perfectă.

Acest produs este ideal pentru utilizare în diverse industrii, cum ar fi macelării, fabrici de mezeluri, crescătorii agricole și industria laptelui. De asemenea, DETOSAN este extrem de eficient în desincrostrarea liniilor vinicole.

Descoperă
PH: 11 (in dilutie 1 parte cu 20 parti apa)

MOD DE FOLOSIRE:

  • CU PULVERZATOR: diluati o parte de produs cu 20-50 parti de apa. Pulverizati uniform pe suprafata ce va fi curatata, asteptati 5-10 min si clatiti.

  • CU JET DE APA CALDA: diluati o parte din produs cu 10-20 parti de apa, imprastiati detergentul prin tubul masinii cu jet la o temperatura de 50-70 grade C, de la o distanta de 15-20 cm, dupa care clatiti cu apa.


  •  

Produs destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 1L
Potential de hidrogen (PH): 11
Denumire: Detosan

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙