https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/276-thickbox_default-Dezinfectant-concentrat-DETOSAN-e1592931617557.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/710-thickbox_default-Dezinfectant-concentrat-DETOSAN.jpghttps://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/436-thickbox_default-Dezinfectant-concentrat-DETOSAN.jpg
Stoc: Da
Cod: AC121

DETOSAN degresant universal alimentar igienizant - 12 kg

210.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul nostru degresant universal alimentar igienizant, cu o acțiune super rapidă și eficientă. Acest degresant este ideal pentru a fi folosit pe orice suprafață.

Cu o formulă specială, acest degresant elimină eficient reziduurile organice și anorganice de pe diverse suprafețe, inclusiv gresie, faianță, podele, mașini și echipamente. Este adaptat în mod special pentru eliminarea grasimilor animale și vegetale, asigurând o curățare eficientă și igienizare.

Beneficiază de puterea și rapiditatea acestui degresant universal alimentar igienizant pentru a obține rezultate excelente în curățarea și igienizarea suprafețelor. Indiferent dacă ai nevoie de curățarea în bucătărie, în spațiile comerciale sau în industria alimentară, acest degresant este soluția perfectă pentru a obține o suprafață curată și igienizata.

Cantitate: 12 kg
Denumire: Detosan

Descriere

Descoperă noul nostru degresant universal alimentar igienizant, cu o acțiune super rapidă și eficientă. Acest degresant este ideal pentru a fi folosit pe orice suprafață.

Cu o formulă specială, acest degresant elimină eficient reziduurile organice și anorganice de pe diverse suprafețe, inclusiv gresie, faianță, podele, mașini și echipamente. Este adaptat în mod special pentru eliminarea grasimilor animale și vegetale, precum și a resturilor organice de pe suprafețe, oferind în același timp o acțiune perfectă de igienizare.

Beneficiază de puterea și rapiditatea acestui degresant universal alimentar igienizant pentru a obține rezultate excelente în curățarea și igienizarea suprafețelor. Indiferent dacă ai nevoie de curățarea în bucătărie, în spațiile comerciale sau în industria alimentară.

DETOSAN se foloseste in: macelarii, fabrici de mezeluri, crescatorii agricole, industria laptelui. Foarte eficace pentru desincrostrarea liniilor vinicole.

PH: 11 (in dilutie 1 parte cu 20 parti apa)

MOD DE FOLOSIRE:

  • CU PULVERZATOR: diluati o parte de produs cu 20-50 parti de apa. Pulverizati uniform pe suprafata ce va fi curatata, asteptati 5-10 min si clatiti.

  • CU JET DE APA CALDA: diluati o parte din produs cu 10-20 parti de apa, imprastiati detergentul prin tubul masinii cu jet la o temperatura de 50-70 grade C, de la o distanta de 15-20 cm, dupa care clatiti cu apa.


  •  

Produs destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 12 kg
Potential de hidrogen (PH): 11
Denumire: Detosan

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙