https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/09/1417-thickbox_default-K.-DRAP-e1590832386561.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/09/935-thickbox_default-K.-DRAP.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/09/936-thickbox_default-K.-DRAP.jpg
Stoc: Da
Cod: AC261

Curatare interior auto / canapele / mochete / covoare / stofe | KILAV Drap - 1L

35.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Detergent concentrat pentru curatare interior auto / canapele / mochete / covoare / stofe / tapiterii din material textil, etc. Rapid si puternic pe orice fel de murdarie. Actiune energica ce trage murdaria din interior spre exterior. Actioneaza pe pata fara sa atace culorile.

Cantitate: 1L
Denumire: Kilav Drap

Descriere

Detergent concentrat pentru curatare interior auto / canapele / mochete / covoare / stofe / tapiterii din material textil, etc. Rapid si puternic pe orice fel de murdarie. Actiune energica ce trage murdaria din interior spre exterior. Actioneaza pe pata fara sa atace culorile. Produs cu spumare intensa ce se poate folosi la aspiratoarele cu injectie extractie cat si manual. Are proprietati de refacere pentru tesaturi, elimina electricitatea statica si reda viata culorilor.

PH: 10,2

Mod de folosire:

  • MANUAL: produsul trebuie diluat in proportie de 1 cu 3 litri de apa. Dilutia corecta se va face si in functie de murdarie. Pulverizati produsul, frecati cu o perie pe partile mai murdare iar apoi stergeti cu o laveta curata sau cu o piele sintetica. Nu necesita clatire.

  • MECANIC: diluati produsul 1 cu 3 litri de apa, pulverizati peste pata cu masina de injectie extractie si uscati folosind doar aspiratorul.


Produs destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 1L
Potential de hidrogen (PH): 10,2
Denumire: Kilav

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙