https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2016/05/1265-thickbox_default-curatarea-rapida-pe-exterior-a-aparatelor-de-aer-conditionat-si-chillere-Kilav-Extra.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/811-thickbox_default-Superconcentrat-pardoseala-K.EXTRA.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/812-thickbox_default-Superconcentrat-pardoseala-K.EXTRA.jpghttps://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/405-thickbox_default-Superconcentrat-pardoseala-K.EXTRA.jpg
Stoc: Da
Cod: AC114

KILAV Extra detergent auto moto - 25 kg

380.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul nostru detergent auto bi-component, formulat cu materii prime selectate, care oferă un randament ridicat și suportă diluții elevate. Acest detergent este ideal pentru utilizare la mașini, autocare, prelate, cisterne, motoare, autobuze, mașini operatoare, cazane și mașini de transport gunoi.

Cu o formulă specială, acest detergent oferă o curățare eficientă și de înaltă performanță, fără a fi necesară utilizarea buretelui sau periei. Poți obține rezultate excelente în curățarea și igienizarea vehiculelor și echipamentelor auto.

Beneficiază de randamentul ridicat al acestui detergent, care permite diluții elevate, asigurând o utilizare economică și eficientă. Indiferent de tipul de murdărie întâlnită, acest detergent bi-component este conceput pentru a face față provocărilor din industria auto.

Cantitate: 25 kg
Denumire: Kilav Extra

Descriere

Descoperă noul nostru detergent auto bi-component, formulat cu materii prime selectate, care oferă un randament ridicat și suportă diluții elevate. Acest detergent este ideal pentru utilizare la mașini, autocare, prelate, cisterne, motoare, autobuze, mașini operatoare, cazane și mașini de transport gunoi.

Un avantaj important al acestui detergent este că nu este necesară utilizarea buretelui sau periei. Este suficientă pulverizarea produsului după ce a fost diluat cu apă și clătirea cu presiune de apă rece. Acest detergent acționează în mod particular asupra murdăriei cauzate de traficul stradal, care tinde să se mentină magnetic și este dificil de curățat fără acțiunea mecanică.

Beneficiază de eficiența acestui detergent bi-component, care îndepărtează eficient murdăria persistentă de pe vehicule și echipamente auto.

PH: 12

Mod de folosire:


CU BUTELIA DE SPUMA:

  • pentru masini: amestecati bine inainte de a dilua 1 parte cu 50 parti de apa in anotimpul rece si 1 parte de produs cu 80-100 apa in anotimpul cald, pulverizati pe toata suprafata de jos in sus si clatiti cu presiune de apa rece dupa 2-3 minute de cand a fost aplicata;

  • pentru autocare, cisterne, autobuze, prelate: amestecati bine inainte de a dilua 1 parte cu 30 parti de apa in anotimpul rece si 1 parte de produs cu 50 apa in anotimpul cald, pulverizati pe toata suprafata de jos in sus si clatiti cu presiune de apa rece dupa 2-3 minute de la aplicare;

  • pentru motoare, masini operatoare: amestecati bine inainte de a dilua 1 parte cu 10-20 parti de apa pulverizati detergent auto pe toata suprafata de jos in sus si clatiti cu presiune de apa rece dupa 2-3 minute de la aplicare.


  •  

PENTRU SPALATORIILE AUTOMATE, SELF SERVICE:

  • amestecati foarte bine si diluati produsul cu 2-3 parti de apa apoi lasati sa fie tras direct din dosatorul aparatului regland dilutia finala 1 : 80-100


  •  

CU APARATUL DE PRESIUNE:

  • amestecati foarte bine si diluati produsul cu 10-20 parti de apa apoi lasati sa fie tras direct din dosatorul aparatului regland oportun in functie de mizerie si de suprafata ce urmeaza a fi curatata. Clatiti cu presiune.


  •  

Recomandari: in stagiunea calda este recomandat sa raciti masina cu apa pentru a evita posibila uscare a produsului pe vopsea.

Destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 25 kg
Potential de hidrogen (PH): 12
Denumire: Kilav

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙