https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/559-thickbox_default-Desinfectant-cu-alchool-ALCOBRIL.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/787-thickbox_default-Desinfectant-cu-alchool-ALCOBRIL.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/788-thickbox_default-Desinfectant-cu-alchool-ALCOBRIL.jpg
Stoc: Da
Cod: AC102

Alcobril Igienizant cu alcool suprafete - 1L

35.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul nostru igienizant cu alcool profesional parfumat, special creat pentru curățarea în profunzime și igienizarea suprafetelor.

Acest igienizant puternic este ideal pentru utilizare pe diverse suprafețe, inclusiv marmură, portelan, gresie, faianță, băi, bucătării și bancuri de lucru pentru alimente. De asemenea, este potrivit pentru curățarea utilajelor din oțel inoxidabil.

Beneficiază de puterea sa de curățare profundă, care îndepărtează eficient murdăria și bacteriile, asigurând o igienă optimă. Parfumul său plăcut lasă o notă proaspătă și revigorantă în încăpere.

Indiferent dacă ai nevoie de curățarea în bucătărie, în spațiile comerciale sau în industria alimentară, acest igienizant cu alcool profesional parfumat este

Cantitate: 1L
Denumire: Alcobril 

Descriere

Noul nostru igienizant cu alcool profesional parfumat, special creat pentru curățarea în profunzime și igienizarea suprafetelor. Acest produs este ideal pentru utilizare într-o varietate de medii, inclusiv case, hoteluri, spitale, clinici medicale, birouri, industria alimentară, cămine de bătrâni și transport public.

Cu o formulă puternică, acest igienizant cu alcool elimină bacteriile și mucegaiurile, asigurând o igienă optimă. Are o amplă acțiune antimicrobiană, lăsând suprafețele tratate curate și igienizate. De asemenea, lasă în aer un parfum plăcut și persistent.

Unul dintre ingredientele cheie ale acestui igienizant este sarea de Amoniu Quaternala, care îl face extrem de eficace în lupta împotriva bacteriilor, virusurilor și chiar a virusului Corona conform standardului EN 14476
PH: 8

Mod de folosire:

  • CU MOP, CARPA SAU LAVETA SINTETICA: Diluati 1 litru produs în 40-50 llitri de apă, stergeti bine suprafata ce urmeaza a fi curatata asigurandu-va ca veti clati mopul sau carpa la fiecare 10-15 mp.

  • CU PULVERIZATORUL: Diluati 1 litru produs în 20-30 litri de apă, pulverizati pe suprafata ce urmeaza a fi curatata si stergeti cu o piele sintetica, carpa uscata sau hartie.


  •  

Se poate utiliza pentru curăţarea manuală sau mecanică.

Destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 1L
Potential de hidrogen (PH): 8
Denumire: Hygiene

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙