https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/44-thickbox_default-Detergent-cu-amoniac-PINE-AMO.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/804-thickbox_default-Detergent-cu-amoniac-PINE-AMO.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/805-thickbox_default-Detergent-cu-amoniac-PINE-AMO.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/806-thickbox_default-Detergent-cu-amoniac-PINE-AMO.jpg
Stoc: Da
Cod: AC112

Pine Ammoniacal pentru pardoseli - 5L

90.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul nostru detergent concentrat pentru pardoseli cu amoniac, parte a gamei profesionale, care oferă o acțiune eficientă de curățare și igienizare fără a risca alterarea suprafetelor ce intră în contact cu produsul.

Acest detergent este parfumat, oferind un miros plăcut în încăpere. Formula sa concentrată permite o utilizare economică și eficientă, asigurând rezultate excelente în curățarea pardoselilor.

Un avantaj important al acestui detergent este că nu necesită clătire, ceea ce face procesul de curățare mai rapid și mai convenabil. Poți fi sigur că suprafețele tratate vor fi curate și igienizate, fără a fi necesară clătirea ulterioară.

Descoperă acum eficiența și puterea acestui detergent pardoseli cu amoniac, concentrat și parfumat, și bucură-te de rezultate profesionale în curățarea

Cantitate: 5L
Denumire: Pine Ammoniacal

Descriere

Detergent concentrat pentru pardoseli cu amoniac, parte a gamei profesionale, care oferă o acțiune eficientă de curățare și igienizare fără a risca alterarea suprafețelor ce intră în contact cu produsul.

Acest detergent este parfumat, oferind un miros plăcut în încăpere. Formula sa concentrată permite o utilizare economică și eficientă, reducând costurile finale. Cu o dozare foarte mică, acest produs este activ și oferă rezultate excelente în curățarea pardoselilor din granit, ceramică, teracotă, cauciuc, linoleum sau gresie de la baie/bucătărie, precum și în industria alimentară.

Un avantaj important al acestui detergent este că nu necesită clătire, ceea ce face procesul de curățare mai rapid și mai convenabil. Poți fi sigur că suprafețele tratate vor fi curate, igienizate și va avea dilutii mici ce a ce va face un cost redus.

Este adaptat atat pentru curatarea mecanica cat si cea manuala. Elimina totodata incarcatura bacterica prezenta pe suprafete.

PH: 9

Mod de folosire:

  • CU MASINA DE SPALAT PARDOSELI: se diluează 1 la 15-40 cu apă, treceti cu masina si aspirati bine cu uscarea pardoselii.

  • CU BUTELIA DE SPUMA: diluati 1 cu 30-60 litri de apa, pulverizati pe suprafata stergeti cu o laveta sau un burete si uscati suprafata.

  • CU MOPUL SAU CARPA: diluati 1 cu 20-40 de apa, stergeti bine toata pardoseala si uscati cu o piele sau carpa uscata.


  •  

Destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutii profesionale concentrate fabricate de Kimicar Italia.

Caracteristici

Cantitate: 5L
Potential de hidrogen (PH): 9
Denumire: Hygiene

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙