https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/38-thickbox_default-STOVICAL-dezincrostant.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/798-thickbox_default-STOVICAL-dezincrostant.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/799-thickbox_default-STOVICAL-dezincrostant.jpg https://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/800-thickbox_default-STOVICAL-dezincrostant.jpghttps://www.kimicar.ro/wp-content/uploads/2014/03/xxkuwnpdif0.jpg
Stoc: Da
Cod: AC110

Stovilcal solutie curatare calcar si piatra - 5L

130.00 Lei
(Pret cu TVA)

Exclusiv in aplicatie: Ai 10 Ron reducere cu codul KIMIMOB10
Aplicatie Kimicar Aplicatie Kimicar

Descoperă noul nostru produs profesional pentru curățarea calcarului și pietrei, o soluție ideală pentru eliminarea depunerilor de calcar de la mașinile de spălat vase/rufe, jacuzzi-uri, centrale termice, boilere, cazane de încălzit, radiatoare, calorifere și multe altele.

Acest produs puternic acționează eficient împotriva calcarului și pietrei, eliminând depunerile și restabilind funcționarea optimă a echipamentelor. Un avantaj important este că nu atacă suprafețele din plastic, fibră de sticlă sau lemn laminat, asigurând o curățare eficientă fără a le deteriora.

Indiferent dacă ai nevoie de curățarea în bucătărie, în spațiile comerciale sau în industria termică, acest produs profesional pentru curățarea calcarului și pietrei este soluția perfectă pentru a obține rezultate de înalt randament.

Cantitate: 5L
Denumire: Stovilcal

Descriere

Noul produs profesional pentru curățarea calcarului și pietrei, o soluție ideală pentru eliminarea depunerilor de calcar de la mașinile de spălat vase/rufe, jacuzzi-uri, centrale termice, boilere, cazane de încălzit, radiatoare, calorifere și multe altele.

Prezența apei dure poate crea probleme majore, până la distrugerea internă a aparatelor și mașinăriilor, ceea ce duce la scăderea puterii de spălare a detergentilor și chiar la creșterea consumului de energie electrică. Cu toate acestea, produsul nostru nu atacă suprafețele din plastic, fibră de sticlă sau lemn laminat.

Pentru a preveni aceste inconveniente, se recomandă o curățare periodică, mai ales în zonele cu apă foarte dură.

Cu ajutorul acestei soluții profesionale, poți înlatura calcarul si proteja totodata partile interne.
PH: < 1

Mod de folosire:

  • Varsati direct in masina sau pe instalatie in baza consistentei de calcar, porniti un ciclu de spalare cu apa rece pentru 10-15 minute si clatiti cu apa din abundenta.


  •  

Destinat atat uzului profesional cat si uzului domestic.

Solutie profesionala concentrata fabricata de Kimicar Italia.


Caracteristici

Cantitate: 5L
Potential de hidrogen (PH): 1
Denumire: Hygiene,Stovilcal

Recenzii Produs (0)

0
0 Recenzii
Ati incercat acest produs? Spuneti-ne parerea dumneavoastra!

Nu exista inregistrari

Incercam sa va reconectam la Server...
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare.
Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙